Wij zijn een team van professionals met een passie voor de kraamzorg!

Wij zien het als een voorrecht jullie te mogen begeleiden in deze bijzondere periode van je leven.

Dorien
Dorien

Mijn naam is Dorien Sombroek-van Houdt. Ik ben 55 jaar woon in Volendam en heb twee zoons, Laurens en Guido.
Sinds mijn 18e ben ik werkzaam als kraamverzorgster en doe dit nog steeds met veel liefde en plezier.
In mijn vrije tijd ben ik vaak te vinden op de atletiekbaan in Edam.
Per 1 februari zal ik het team van Geboortezorg Waterland Oost versterken en hoop nog vele gezinnen een bijzondere kraamtijd te mogen bezorgen.
Ik heb er zin in!

Doke

Mijn naam is Doke, ik woon samen met mijn man en onze dochtertjes Puck en Bobbi in Purmerend.
Als eerst zul je mij tegenkomen aan de telefoon, als ik je bel voor het maken van een afspraak voor een intake gesprek. Op de geplande afspraak die we samen gemaakt hebben, kom ik gezellig bij je langs, om je alles te vertellen over de kraamweek.
Als het druk is in babyland, doe ik met heel veel liefde en plezier mijn witte pak aan, en zal ik aanstaande ouders een mooie, onbezorgde kraamweek bezorgen.
Ik heb ontzettend veel zin in de nieuwe uitdaging bij kraamzorg Waterland Oost.

Nicole
Nicole

Ik ben Nicole Snoek, getrouwd en moeder van 2 dochters en woon sinds een aantal jaren in Volendam. Sinds 2013 ben ik werkzaam als kraamverzorgende met nog steeds erg veel plezier.
In mijn werk als kraamverzorgende vind ik het vooral belangrijk om de kersverse ouders wegwijs te maken met hun nieuwe baby en ze alles te leren over de verzorging van hun baby.
De kersverse ouders vergeet ik natuurlijk ook niet en vind het vooral belangrijk ze te laten wennen aan de nieuwe gezinssituatie en ze lekker te verwennen in de dagen dat ik er bij mag zijn. Na zoveel dagen zijn de ouders heel wat ervaring rijker en blijft het fijn om de zorg met een gerust hart af te sluiten. Het werk doe ik met veel liefde en plezier

Jessica

Ik ben Jessica Lelieveld, 41 jaar en woonachtig in Purmerend met mijn man en 2 dochters van 13 en 11 jaar.
Ik wist op de basisschool al dat ik dit beroep wilde gaan doen en ben dan nu al ruim 20 jaar werkzaam als kraamverzorgende.
De keuze was moeilijk om mijn huidige bureau te verlaten waar ik meerdere fusies heb meegemaakt, maar ook leuk om weer met nieuwe collega’s en oude bekenden in 1 team te mogen werken.
Ik ben dan ook met veel zin en plezier mijn nieuwe uitdaging gestart bij Kraamzorg Waterland Oost!

Linda
Linda

Mijn naam is Linda Veerman. Ik ben 46 jaar, getrouwd met Henk en samen hebben we twee zoons van 20 en 18 jaar.
Op mijn 18e ben ik begonnen als kraamverzorgster. Ik heb dus al flink wat gezinnen verzorgd.
Ik ben er wel een tijdje tussenuit geweest om er te zijn voor mijn kinderen, maar nu doe ik dit werk alweer ruim 6 jaar met veel plezier.
In dit mooie beroep kom je in een hele bijzondere tijd bij de mensen thuis.
Ik vind het heerlijk om voor een kraamgezin te zorgen en probeer rust in huis te creëren, waardoor er volop genoten kan worden van de kraamtijd. Het is echt een baan die ik met veel plezier en passie doe.

Lorance
Lorance

Ik ben Lorance Jonker, ben 24 jaar en woon in Zuiderwoude.
Inmiddels ben ik 3 jaar kraamverzorgster. Het mooiste aan mijn vak vind ik de bevalling. Iemand vanaf het eerste moment tot aan de laatste dag van de kraamweek begeleiden, dat schept een bijzondere band.

Het is zo fijn om nieuwe ouders te leren hoe zij hun kindje kunnen verzorgen. Als ik dan op de laatste dag de deur uitstap denk ik; ‘hier gaat het helemaal goed komen!’.
Ik heb ontzettend veel zin in deze nieuwe uitdaging en de samenwerking met deze fantastische verloskundigenpraktijk!

Lia

Ik ben Lia Zanoni-Smit uit Volendam. Getrouwd en trotse moeder van twee tienerdochters.
Al van jongs af aan wilde ik kraamverzorgster worden en nu na 25 jaar vind ik het nog steeds het mooiste beroep dat er bestaat.
Het blijft iedere keer weer bijzonder om in de eerste week van een pasgeboren baby het hele gezin te ondersteunen zodat ze er na 8 dagen klaar voor zijn om het zelf te doen. Ik kijk er dan ook naar uit om jullie een mooie start te geven tijdens een gezellige kraamtijd!

Miranda
Miranda

Ik ben Miranda Haan en woon met mijn man en kinderen in Oosthuizen. Al 20 jaar heb ik het leukste maar vooral mooiste beroep dat er bestaat! Kersverse ouders een week lang bijstaan in één van de meest bijzondere periodes van hun leven. In deze belangrijke eerste week help ik bij de verzorging van hun pasgeboren baby, beantwoord vragen, geef advies en zorg ik dat het huishouden op rolletjes loopt en geef de ouders het vertrouwen dat ze na mijn vertrek de verzorging over kunnen nemen. Graag tot ziens bij Kraamzorg Waterland Oost!

Larissa

Ik ben Larissa Buijs, ben 40 jaar en woon samen met mijn vriend Jim en 3 dochters.
Mijn droom is al heel lang om kraamverzorgster te worden.
Om diverse redenen is het er niet van gekomen, maar nu heeft Geboortezorg Waterland Oost mij de kans geboden om deze droom te verwezenlijken.
Ik heb er erg veel zin in en hoop dat ik veel gezinnen mag bijstaan in deze bijzondere periode.

Larissa volgt een opleiding tot kraamverzorgster en zal het praktijkdeel van haar opleiding binnen ons kraamzorgteam verrichten. We wensen Larissa veel succes en vooral veel plezier bij het najagen van haar droom!

Cora
Cora

Hallo, mijn naam is Cora Tjemkes en woon, na het uitvliegen van onze kinderen, met mijn man in Broek in Waterland.
Toen ik begon in de kraamzorg vond ik het een eer dat ik in de gezinnen mocht komen om te helpen hun weg te vinden in dit nieuwe leven.
Na al de jaren die ik in de kraam werk, vind ik dat nog steeds.
Dat ik dit nu in deze nieuwe organisatie mag gaan doen is een mooie uitdaging die ik graag aanga.
Ik hoop jullie straks te ontmoeten en er een mooie, fijne kraamtijd van te maken.

Els
Els

Ik ben Els Dwyer. Ik ben getrouwd en moeder van drie kanjers van dochters. Inmiddels ben ik ook trotse oma van drie kleinkinderen.
Met elke geboorte van een kindje komt er een nieuwe fase in het leven van ouders en van deze fantastische nieuwe tijd mag ik deel uitmaken!
In ons kleine en hechte team met korte lijntjes naar de verloskundigen, ben ik blij ouders daar in te kunnen begeleiden! Tot ziens!

Kwaliteitscentrum Kraamzorg

Kenniscentrum Kraamzorg

Om de kwaliteit van kraamzorg zichtbaar te maken heeft het Kenniscentrum Kraamzorg (KCKZ) een Kwaliteitsregister voor Kraamverzorgenden opgezet.

Vanzelfsprekend zijn al onze kraamverzorgsters ingeschreven in het kwaliteitsregister!