Het team van Kraamzorg Waterland Oost

Een vertrouwde naam, van zwangerschap tot kraam

Kraamzorg Waterland Oost staat voor zorg op maat. Ieder gezin heeft haar eigen wensen en behoeften. Onze zorg wordt daarom altijd aangepast en afgestemd op het gezin in kwestie. De kraamzorg periode is gericht op het bieden van ondersteuning, begeleiding, voorlichting en instructie, maar wat we minstens net zo belangrijk vinden is voldoende rust en veiligheid in het pas uitgebreide gezin. Op deze manier kan de kraamvrouw snel herstellen en voelt het kindje zich het fijnst.

Wij vormen samen met  Verloskundigen Waterland Oost één team. De verloskundigen en kraamverzorgenden weten wat ze aan elkaar hebben en bepalen samen het beleid. Dit zorgt voor een prettige samenwerking en korte lijnen.

Zo wordt de kraamverzorgende tijdens de bevalling al opgeroepen door de verloskundige om te assisteren. Een mooie bijkomstigheid is dat al onze kraamverzorgenden in de zorgregio wonen en dus altijd snel ter plaatse kunnen zijn.

Het is natuurlijk prettig als gezin en kraamverzorgende een band hebben. Wij proberen dan ook een kraamverzorgende te matchen met jullie als gezin. Er is één kraamverzorgster die gespecialiseerd is in intake gesprekken en zij komt dan ook bij jullie thuis langs voor het intake gesprek. Hebben jullie als gezin een voorkeur voor een bepaalde kraamverzorgster dan proberen we hier in mee te gaan.

Compleet pakket

Indien je kiest voor Verloskundigen Waterland Oost en Kraamzorg Waterland Oost dan bieden wij een uitgebreid pakket aan waarin alle aspecten van de zwangerschap tot en met de kraamzorg worden meegenomen. In dit pakket vind je de volgende onderdelen terug:

  • Kinderwens spreekuur
  • Anticonceptie spreekuur
  • Echo’s
  • Zwangerschapsbegeleiding
  • Begeleiding bij de bevalling
  • Begeleiding bij het kraambed
  • Informatiebijeenkomsten over bevallen
  • Informatiebijeenkomst over borstvoeding
  • Professionele kraamzorg
  • Lactatiekundige begeleiding

Uiteraard ben je ook van harte welkom om je in te schrijven bij Kraamzorg Waterland Oost als je geen verloskundigenzorg krijgt van Verloskundigen Waterland Oost.

Is je interesse gewekt? Schrijf je dan snel in!

Aanmelden!

Waar we trots op zijn

We hebben een hoop dingen om trots op te zijn. Al voordat we startten stroomden de aanmeldingen binnen. Een groot deel van deze aanmeldingen kwam van gezinnen die al eerder ingeschreven stonden bij onze verloskundigenpraktijk. Ideaal natuurlijk, zowel de verloskundige als de kraamverzorgende bij dezelfde partij.

Kraamverzorgsters
Jaren Ervaring
Beoordelingen cliënten

Laat een berichtje achter

Hebben wij je geholpen tijdens je kraamperiode en vind je het leuk om een berichtje achter te laten? Doe dat dan hieronder. We vinden het altijd leuk om nieuwe berichtjes binnen te krijgen!

Versturen